fbpx

Munka-, tűzvédelmi és HACCP tanácsadás

Munkavédelem 

Munkavédelmi feladatok ellátásában állunk rendelkezésedre. Legyen szó legionella, biológiai, kémiai szabályzatról vagy kockázatértékelésről, mi elkészítjük vállalkozásodhoz a szükséges dokumentumokat, és előírás szerint ellenőrzünk és frissítünk.

Tűzvédelmi tanácsadás

A tűzvédelem magába foglalja a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, valamint ezek feltételeinek a biztosítását. A megelőző tűzvédelem a tüzek keletkezésének megelőzésére, tovább terjedésének megakadályozására, a tűzoltás alapvető feltételeinek biztosítására vonatkozó, a létesítés és a használat során megtartandó, a tűzvédelemre vonatkozó jogszabályok, szabványok, hatósági előírások rendszere, és az ezek érvényesítésére irányuló tevékenység. A tűzvédelem megvalósítására a munkáltatóknak gondoskodniuk kell a tűzvédelmi jogszabályokban, szabványokban meghatározott tűzvédelemre vonatkozó előírások betartásáról, a veszélyhelyzetek megelőzésének és elhárításának feltételeiről. Segítjük a vállalkozásodhoz szükséges szabályzatok, előírások, dokumentumok elkészítését, és az előírás szerinti frissítését ellenőrzését.

HACCP tanácsadás

Segítjük a vállalkozásodat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági szabályzatok elkészítésében. Ennek megvalósításához szakemberünk a jogszabályok figyelembevételével összeállítja a szükséges szabályzatokat, dokumentumokat (pl. HACCP kézikönyv és összes melléklete) a vállalkozásod tevékenységi körének és telephelyed adottságainak megfelelően, amelyet előírás szerint frissítünk, ellenőrzünk.

 

Ha szeretnél ajánlatot kérni, vagy kérdésed van, akkor írj nekünk: info@kiraly888.hu, vagy hívj bennünket: +36707998454.

Ha szeretnéd, visszahívunk:

Adatkezelési tájékoztató