fbpx

HACCP tanácsadás

HACCP engedélyre szükséged lehet, ha az Élelmiszerlánc tagja vagy, vagyis az Élelmiszer Kereskedelemben és Feldolgozásban tevékenykedsz

 

Mi a HACCP?

Élelmiszer biztonsági szabályzatok előírásai. A HACCP egy angol mozaik szó: Hazard Analysis Critical Control Point. Magyar nyelvre fordítva: Veszélyelemzés a Kritikus Szabályozási Pontokon.

Segítjük a vállalkozásodat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági szabályzatok elkészítésében. Ennek megvalósításához szakemberünk a jogszabályok figyelembevételével összeállítja a szükséges szabályzatokat, dokumentumokat (pl. HACCP kézikönyv és összes melléklete) a vállalkozásod tevékenységi körének és telephelyed adottságainak megfelelően, amelyet előírás szerint évente frissítünk, ellenőrzünk.

Az élelmiszerlánc minden tagjának ki kell építeni, be kell vezetni és működtetni kell a HACCP rendszert, amelyek a következőek:

  • Élelmiszerkereskedések: boltok, nagykerek, húsboltok, zöldségesek;
  • Vendéglátóipari egységek: italboltok, büfék, éttermek, kifőzdék, üzemi konyhák, közétkeztetők;
  • Élelmiszeripari egységek: pékségek, cukrászdák, húsüzemek, édesipari üzemek, csokoládé manukfaktúrák, borászatok, tejüzemek stb.

Hívd kollégánkat, segítünk eligazodni a HACCP területén: info@kiraly888.hu, vagy hívj bennünket: +36707998454.

Ha szeretnéd, visszahívunk:

Adatkezelési tájékoztató