fbpx

Szolgáltatásaink

Ha kisebb vállalkozást üzemeltetsz, és szükséged van egy kis segítségre, a legjobb helyen jársz. Csapatunk segít a cégalapításban, a könyvelés vezetésében, illetve egyéb papírmunkák és jogi ügyletek szakszerű elkészítésében. Ha asztalt, tárgyalót vagy előadótermet bérelnél a napi munkához, akkor sem kell aggódnod, sőt, kérésedre akár laptopot és projektort is biztosítunk.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a hazai céges életben, ezért hozzánk bátran fordulhatsz kérdéseiddel. Olvass szolgáltatásainkról alább!

székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás

Amennyiben szeretnéd profi kézben tudni céged székhelyével járó ügyintézést, ránk számíthatsz. Mi minimális költségek mellett vesszük le a terhet a válladról, hatékonyabbá téve vállalkozásod működését. Székhelyszolgáltatásunkat többféle konstrukcióban is igényelheted, attól függően, hogy mit szeretnél a csomagban. Tudj meg többet a részletekről!
jogiszolgáltatások

Jogi szolgáltatások (cégalapítás, cégmódosítás, adásvétel stb.)

Cégalapításon gondolkozol? Már pontosan tudod, miként szeretnél elindulni, csak a jogi formalitásokban kellene egy kis segítség? Bízd ránk a cégalapítással, székhelyszolgáltatással és egyéb jogi ügyletekkel járó ügyintézést. Szakembereink minden erejükkel abban segítenek, hogy a céged a leggördülékenyebben működjön. Kattints a részletekért!
Könyvelés

Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat

Ha van egy jól működő vállalkozásod, de a könyveléshez külső segítséget vonnál be, örömmel segítünk. Mérlegképes könyvelőink és adótanácsadóink óriási tapasztalattal rendelkeznek az összes céges probléma terén. Csapatunk azon dolgozik, hogy könyvelésed optimalizálják, és csökkentsék adófizetési és közteherviselési kötelezettségeid. Keress minket kérdéseiddel!
Pályázatírás, pályázati tanácsadás, projektmenedzsment

Pályázatírás, pályázati tanácsadás, projektmenedzsment

A céges élethez hozzá tartozik a pályázatírás, ezért fontos, hogy csak a legprofibban megírt pályázatok kerüljenek benyújtásra. Vállaljuk a pályázatfigyelést, a projektek előkészítését, a pályázatok kidolgozását és mindent, ami egy sikeres pályázathoz kell. Ne a szerencsében bízz, hanem közel 25 éves szakmai tapasztalatunkban! Keress minket kérdéseiddel!
Közbeszerzési tanácsadás

Közbeszerzési tanácsadás

Amennyiben állami vagy önkormányzati beruházásokban szeretnél részt venni, ajánlattevőként javasolt akkreditált közbeszerzési tanácsadót megbízni. Mi segítünk az ajánlattételi eljárással kapcsolatos összes teendőben! Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a közbeszerzések terén, így velünk egy lépéssel közelebb kerülhetsz a sikerhez. Kérd ajánlatunkat emailben vagy telefonon!
Közösségi iroda

Közösségi iroda

A munkavégzés a 21. században teljesen átformálódott, így a közösségi irodák szerepe is megnőtt. Akár ideiglenesen szeretnél egy nyugodt helyet vállalkozásod ügyeinek elintézésére, akár rendszeresen bérelnél egy asztalt, mert nincs szükséged nagyobb irodára, ránk számíthatsz. Mondd meg, hány órára vagy napra bérelnél helyet, esetleg szükséged van-e tárgyalóra vagy adminisztrációs szolgáltatásunkra, és mi mindenben segíteni fogunk. Kattints árlistánk megtekintéséhez!
Tárgyaló-bérlés

Tárgyalóbérlés

Otthonról dolgozol vagy már bérelsz nálunk asztalt, de nagyobb megbeszélésekhez nyugodt légkörre van szükséged? Nálunk tárgyalót is kérhetsz, ahol internethasználat, tábla vagy akár projektor használata mellett vázolhatod fel gondolataidat ügyfeleidnek. Biztosíts professzionális tárgyalásaidhoz olyan környezetet, ami illik vállalkozásod komolyságához, és vidd sikerre terveidet! Tekintsd meg árainkat, és kérdezz minket a részletekről!
Előadóterem-bérlés

Előadóterem-bérlés

Csoportos workshopokhoz, nagyobb rendezvényekhez nem elegendő egy asztal vagy tárgyaló bérlése, azonban előadó- és oktatótermünk mérete és hangulata lehetővé teszi a gondtalan rendezvények megtartását. Kérj székeket, asztalokat, és mi igényeid szerint rendezzük be a termet! Szeretnél extra kényelmet biztosítani vendégeidnek és üzletfeleidnek? Rendelj üdítőt és egy kis harapnivalót! Egyeztess időpontot emailben vagy telefonon!
Tájékoztató rendezvények több témában

Tájékoztató rendezvények több témában

Ha vállalkozás indításán gondolkodsz, de még van néhány kérdésed a témában, nem is járhatnál jobb helyen. A mi mindennapjainkat a legkülönbözőbb cégek ügyeinek intézése tölti ki, ezért rálátunk a hazai piacok működésére, és értjük az üzleti élet részleteit. Gyere el ingyenes tájékoztató rendezvénysorozatunk következő eseményére, és tudj meg többet a vállalkozói életformáról! Regisztrálj előadásainkra a Facebookon!
Adminisztrációs (titkársági) szolgáltatások

Adminisztrációs (titkársági) szolgáltatások

Az apróbb céges ügyek – különösen ha egyéni vállalkozó vagy – jelentős időt vehetnek el a fontos munka elől. Azonban ha nálunk bérelsz asztalt, nem kell az adminisztrációval bajlódnod. Munkatársaink segítenek a nyomtatásban, fénymásolásban, szkennelésben, egyszóval bármiben, amire szükséged van induló vállalkozásod sikeréhez. Írj nekünk emailt vagy keress minket telefonon, és tudasd velünk egyéni igényeidet!
Laptop-bérlés

Laptopbérlés

Hirtelen egy kis elintézni valód támadt, de nincs nálad a számítógéped? Nem gond! Hozzánk bármikor beugorhatsz, és laptopot is bérelhetsz tőlünk feladataid elvégzéséhez. Számítógépeink kiválóak bármely irodai munkához és internetezéshez. Ha a higiénia miatt aggódnál, az sem probléma, hiszen laptopjainkat használat előtt mindig fertőtlenítjük. Tekintsd meg árainkat!
Projektor-bérlés

Projektorbérlés

Tárgyalás, prezentáció vagy bármilyen üzleti esemény manapság nem létezik projektoros előadás nélkül. Ezért akár előadó-, akár tárgyalótermünket használod, nálunk projektort is egyszerűen bérelhetsz. Jó minőségű készülékeinket akár saját laptopodra, akár egy tőlünk bérelt számítógépre is rákötheted. Tekintsd meg a részleteket!
Irattároló-bérlés

Irattároló-bérlés

Legyen szó levelezésről, könyvelési papírokról vagy egyéb dokumentumokról – egy cég működése bizony sok iratot termel. Ha nálunk dolgozol, nem kell azon aggódnod, hogy mindezt hol tárold. Bérelj tőlünk zárható irattárolót különböző méretekben, és szabadulj meg a cipekedéstől! Élvezd a közösségi munkahely minden kényelmét velünk!
Kötelező szabályzatok elkészítése

Kötelező szabályzatok elkészítése

Minden vállalkozásnak szüksége van különböző szabályzatok elkészítésére – sajnos ilyen a bürokrácia. Azonban nem kell elveszned a jogszabályok tengerén, elég ha megbízod munkatársainkat a munka nehezével. Legyen szó etikai kódexről, pénzmosás elleni vagy más szabályzatról, számíthatsz tapasztalatunkra. Kérj ajánlatot telefonon vagy emailben!
Munka- , tűzvédelmi és HACCP tanácsadás

Munka- , tűzvédelmi és HACCP tanácsadás

Amennyiben még csak most alapítottál céget, szükséged lehet a munka- és tűzvédelmi szabályzatok elkészítésére, illetve HACCP tanácsadásra. Ne aggódj, hogy kifog rajtad a bürokrácia – bízd ránk a szakszerű szövegezést. Munkatársaink állnak rendelkezésedre, amennyiben ajánlatot kérnél vagy bármilyen kérdés merülne fel benned. Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Laptop-bérlés

Hitelügyintézés

Hitelügyintézés vállalkozásod számára. Segítünk eligazodni a támogatások és hitelek labirintusában.

Laptop-bérlés

Munkavédelem

A munkavédelem a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását jelenti.

Laptop-bérlés

HACCP tanácsadás

HACCP engedélyre szükséged lehet, ha az Élelmiszerlánc tagja vagy, vagyis az Élelmiszer Kereskedelemben és Feldolgozásban tevékenykedsz

Laptop-bérlés

Külföldi cégalapítás

Külföldi cégalapítás jogásszal és könyvelővel, adó optimalizálás céged számára.