fbpx

Jogi szolgáltatások (cégalapítás, cégmódosítás, adásvétel, stb.)

 

Cégalapítás, cégmódosítás, ingatlan adás-vétel, valamint számos más jogi ügylet lebonyolítását gyorsan, rugalmasan, kedvező áron vállaljuk.

Legyen szó akár cégalapításról, akár cégmódosításról, egyes jogi szolgáltatásainkat székhelyszolgáltatással együtt kedvezőbb áron (több mint 50% kedvezménnyel!) veheted igénybe, mint anélkül.

Bízd profikra a cégalapítást!

A cégalapítás rengeteg döntéssel, feladattal, papírmunkával és kockázattal jár, azonban ha jó döntést hozol, egy olyan életformába kóstolhatsz bele, amely több bevételt, valamint több szabadságot biztosít számodra, mint az alkalmazotti lét. Éppen ezért fontos, hogy pontosan felvázold magad számára, hogy mivel is akarsz foglalkozni, hogy pontosan tudd, hányan is alapítjátok a céget, és tisztában legyél azzal, hogy mennyi tőkével rendelkezel. Mindez és még számos szempont segít majd eldönteni, hogy milyen cégforma segíthet a leghatékonyabban a céljaid megvalósításában, és hogyan tudod a cégalapítást biztonságosan, gyorsan, átláthatóan elintézni.

A cégalapítás költségei és első lépései

A cégalapításhoz mindenekelőtt szükséged van egy piackutatással is megalapozott jó ötletre – hiszen csak akkor érdemes vállalkozást indítani, ha az piacilag indokolt. Ha már semmi sem tántoríthat el attól, hogy belevágj, el kell döntened, hogy milyen formában kívánod megalapítani a céged. Nálunk a cégalapítás költségei rendkívül alacsonyak, a teljes szolgáltatás legfeljebb 40.000 forint. (Székhelyszolgáltatás igénybe vétele esetén a díj ennek kevesebb, mint a fele!)

 • Egyszemélyes kft alapítása

  A  legnépszerűbb cégforma a kft, azaz a korlátolt felelősségű társaság. Nem véletlenül, hiszen ha kisebb cégben gondolkozol, akár egyszemélyes kft alapítása is lehetséges. A kft forma különlegessége, hogy a cég tagjainak nem kell teljes vagyonukkal felelniük a tartozásokért, így kezdő vállalkozásként minimalizálhatod a kockázataidat.

 • Többszemélyes kft alapítása

  Akár egy-, akár többszemélyes kft alapításáról van szó, a tartozásokért való felelősség mindenképpen korlátozott, ezért nyugodt lélekkel vághatsz bele első vállalkozásodba üzlettársaiddal. Ugyanakkor kft-t jogi személy is alapíthat, így az is lehetséges, hogy társaid mellett egy már létező vállalatot is belevonj a cégalapításba. Kft alapításához 3 millió forint törzstőke szükséges, ám lehetőség van ezt az összeget több részletben a cég rendelkezésére bocsátani.

 • Bt alapítás akár két személytől

  Betéti társaság alapítása egyedül nem lehetséges, ahhoz szükség van bel- és kültagokra. A Bt beltagjai vagyonukkal korlátlanul felelősek a cég tartozásaiért, míg a kültagok mindössze biztosítják azt a vagyoni hozzájárulást, amit a társasági szerződésben vállaltak. A Bt-k a KATA-s adózás megjelenése és népszerűvé válása óta egyre közkedveltebbek, és előnyük, hogy nem kapcsolódik hozzájuk törvényben meghatározott legkisebb alaptőke.

 • Közkereseti társaság alapítás családi vállalkozásoknak

  Alacsony kockázatú, főleg családi vállalkozások számára kedvelt forma a kkt, azaz a közkereseti társaság. A kkt alapítás előnye, hogy minimális kezdőtőke is elegendő hozzá, azonban a tagok teljes vagyonukkal, korlátlanul felelnek tartozásaikért.

 • Részvénytársaság alapítása professzionálisan

  Gondolkodhatsz Rt alapításban is, ugyanakkor ehhez nagyobb alaptőke szükséges. A nyilvánosan működő részvénytársaságok alaptőkéje legalább 20 millió forint, a zártkörű részvénytársaságok alaptőkéje nem kevesebb, mint 5 millió forint. A részvénytársaságok alaptőkéje előre meghatározott névértékű és számú részvényből áll.

Cégmódosítás a legnagyobb odafigyeléssel

Akárcsak a cégalapításkor, cégmódosítás esetén is fontos, hogy szakemberekre bízd a munka nehezét. Lehetséges, hogy a létesítő okiratot kívánod módosítani, esetleg a tagok személyes adatai változtak, vagy más olyan változás történt, ami érinti a cégjegyzéket. Ilyen esetekben mindig köteles vagy a cégbíróságnál benyújtani változásbejelentési kérelmet.

Ugyanilyen fontos odafigyelned, ha a társasági szerződést kell módosítanod. Akár a székhely módosításáról van szó például szakszerű székhelyszolgáltatás igénybevételekor, akár a vezetők tekintetében történtek változások, a változásokat fel kell tüntetned a cégnyilvántartásban. Amennyiben bővült céged tevékenységi köre, ezt a módosítást kötelező a NAV felé jelezned.

Cégek adásvétele

Több esetben is sor kerülhet egy cég eladásárára, azonban mind eladói, mind pedig vevői oldalról is érdemes tisztában lenni a cég érétkével. A cégértéket meghatározhatod a versenytársakkal való összehasonlítás szerint, a bevételtermelő képessége alapján, valamint az álló-, a forgóeszköz és a humántőke figyelembe vételével. Természetesen fontos szempont, hogy a cégnek milyen tartozásai vagy megtakarításai vannak.

Céges ingatlanok adásvétele

Az elmúlt években óriási növekedés történt a hazai ingatlanpiacon, és ennek természetesen részese volt az üzleti célú ingatlanok szegmense is. Sok esetben megérheti, ha egy vállalkozás nem bérel irodát vagy üzlethelyiséget, hanem saját helyiségeket vásárol. Különösen igaz ez akkor, ha a cégnek hosszú távon is szüksége van az ingatlanra. Ugyanakkor akár eladni, akár vásárolni szeretnél ingatlant, tisztában kell lenned az adózási kötelezettségekkel, hiszen az üzleti célú ingatlanokra más adónemek vonatkoznak. Általánosságban elmondható, hogy számolnod kell áfával, társasági adóval, építmény- vagy telekadóval, illetve vagyonszerzési illetékkel.

Amennyiben szakemberekre bíznád az ügyintézést, bízd ránk a munka nehezét!

 

Íme ajánlataink:

KIRÁLY 888 SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGALAPÍTÁSSAL KIRÁLY 888 BASIC KIRÁLY 888 KLUB
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 6 HÓNAPRA – CÉGALAPÍTÁSSAL
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (6 hónapra): 49 888 Ft 69 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (6 havonta): 29 328 Ft 47 328 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 12 HÓNAPRA – CÉGALAPÍTÁSSAL
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (12 hónapra): 66 888 Ft 104 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (12 havonta): 46 656 Ft 82 656 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 24 HÓNAPRA – CÉGALAPÍTÁSSAL
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (24 hónapra): 89 888 Ft 141 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (24 havonta): 69 312 Ft 141 312 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 6 HÓNAPRA – CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (6 hónapra): 51 888 Ft 71 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (6 havonta): 29 328 Ft 47 328 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 12 HÓNAPRA – CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (12 hónapra): 68 888 Ft 106 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (12 havonta): 46 656 Ft 82 656 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 24 HÓNAPRA – CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (24 hónapra): 91 888 Ft 141 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (24 havonta): 69 312 Ft 141 312 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 6 HÓNAPRA – ÜZLETRÉSZÁTRUHÁZÁS CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (6 hónapra): 54 888 Ft 74 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (6 hónapra): 29 328 Ft 47 328 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 12 HÓNAPRA – ÜZLETRÉSZÁTRUHÁZÁS CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (12 hónapra): 71 888 Ft 109 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (12 havonta): 46 656 Ft 82 656 Ft
SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CSOMAG 24 HÓNAPRA – ÜZLETRÉSZÁTRUHÁZÁS CÉGMÓDOSÍTÁSSAL*
Szerződéskötéskor fizetendő összeg (24 hónapra): 94 888 Ft 141 888 Ft
Hosszabbításkor fizetendő összeg (24 havonta): 69 312 Ft 141 312 Ft

 

Jogi szolgáltatási árlistánk – székhelyszolgáltatás igénybe vétele nélkül (a teljesség igénye nélkül):

Cégalapítás 40 000 Ft
Cégmódosítás* 44 000 Ft
Üzletrész-átruházást tartalmazó cégmódosítás* 50 000 Ft
</
Ingatlan adásvétel** 0,4%, de minimum 70 000 Ft

 

*Pluszban fizetendő a 15 000 Ft illeték és a 3 000 Ft közzétételi költségtérítés.

**Pluszban fizetendő a földhivatali illeték.

A díjak nettó díjak, a díjakat ÁFA nem terheli.

A díjak tájékoztató jellegűek, egyedi esetekben eltérés lehetséges.

Egyes jogi szolgáltatásainkat (pl. cégalapítás, cégmódosítás) székhelyszolgáltatással együtt kedvezőbb áron (több mint 50% kedvezménnyel!) veheted igénybe, mint anélkül.

Kérjük, hogy a cégalapításnál, cégmódosításnál körültekintően járj el – a cégnév, cégforma, ügyvezető, tagok kiválasztásával kapcsolatban. Kérd és fogadd meg a tanácsainkat. Vedd figyelembe, hogy ha a cégalapítást, cégmódosítás megrendelését követően (következő munkanaptól) módosítod az adatokat (cégforma, tag, ügyvezető, cégnév), úgy a többletmunka miatt plusz 10 000 Ft díjat kell fizetned. Amennyiben a cégbíróság nem fogadja el a cégnevet, és új cégnévvel minden dokumentumot újra kell készíteni és benyújtani, úgy a többletmunka miatt plusz 15 000 Ft díjat kell fizetned. Köszönjük a megértésedet.

 

Ha tetszik az ajánlatunk, vagy kérdésed van, akkor írj nekünk: info@kiraly888.hu, vagy hívj bennünket: +36707998454.

Ha szeretnéd, visszahívunk:

 

Adatkezelési tájékoztató